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Djeson LVDD

11 February 2025

Sautéed quinoa with vegetables

Une recette légère et délicieuse qui met en valeur la fraîcheur des légumes et les saveurs exotiques de notre mélange d'épices Tropical Punch. Ce plat équilibré et savoureux combine le quinoa, source de protéines végétales, aux légumes croquants, le tout relevé par les notes vibrantes d'agrumes et de gingembre de notre mélange signature.

Cooking Time

30min

People

4

Difficulty

Facile

LVDD products used

Tropical Punch Spice Mix

Tropical Punch Spice Mix

The ingridients

Quinoa blanc (1-2 tasses)
Bouillon de légumes
Haricot verts (2 belles poignées)
2 carottes
Epices LVDD Tropical punch
Lait de coco
Une gousse d'ail

The Steps

Ingredients :

  • White quinoa (1-2 cups)
  • Vegetable broth
  • Green beans (2 good handfuls)
  • 2 carrots
  • LVDD Tropical Punch Spices
  • Coconut milk
  • A clove of garlic

Preparation :

  • In a saucepan, cook the quinoa with half a cube of vegetable stock.
  • In another saucepan, cook the green beans and grated carrots using the peeler in salted water.
  • In a frying pan, brown the crushed garlic in a drizzle of olive oil.
  • Add the cooked and drained quinoa, mix
  • Add a teaspoon of LVDD Tropical Punch spices and mix well
  • Add the vegetables, and add a little bit of coconut milk, let it simmer a little and taste. If necessary, add a teaspoon of spices
  • Serve with a little plain yogurt and a few sprigs of coriander if desired.

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